Speed Dating

Speed dating

Der er mange enlige mennesker i dagens samfund, og det er primært fordi ingen har tid til at gå ud på date længere.

Hvis du er single i lang tid, er det usandsynligt at dine venner og familie vil være særligt forstående. Måske vil de tilbyde deres støtte i begyndelsen når du mister din kæreste, men du vil finde ud af at denne forsvinder ret hurtigt.

De fleste mennesker er ikke single fordi de vælger at være det, faktisk vil langt de fleste foretrække at møde deres soulmate, men der er en række faktorer der hindrer folk når de søger efter en date.

Moderne livsstil er hæsblæsende og hektisk, og meget få mennesker har tid nok til at gå på pubber og barer i jagten på deres perfekte match. De fleste mennesker hader faktisk at lede efter en date på de normale mødesteder, da de finder det ydmygende og stressende.

Online dating er en måde at finde din perfekte date, mens du stadig holder trit med dine daglige forpligtelser. Online dating tillader dig imidlertid ikke at møde folk ansigt til ansigt og have en snak med dem. Speed dating giver dig mulighed for at have det sjovt og også møde folk ansigt til ansigt, og det tager en vis tid, som du kan indregne i dit skema.

Speed dating varierer, men generelt foregår det således:

  •  Du tilmelder dig et speed dating arrangement. 
  • Du modtager et id-mærke, scorekort og regler.
  • På aftenen har du mellem 3 & 10 minutter til at snakke med hver date.
  • Sæt kryds i ”match”, hvis du er interesseret i at se denne person igen.

Der er mange mennesker og virksomheder, der organiserer speed dating arrangementer i hele landet, og du kan tilmelde dig hos en af disse virksomheder, ofte personligt, eller over telefon eller internet. Når du er tilmeldt, vil værten organisere et mødested og give dig besked.

Du modtager et identifikations kort som du skal bære så folk ved hvem du er, når de udfylder deres scorekort.

Du får også udleveret dit eget scorekort, og det er til at notere ned præcis hvad du mener om folk. Scorekortene bliver samlet sammen i slutningen af aftenen og resultaterne bliver sammenlignet. Hvis to mennesker begge har sagt at de ville være interesseret i at møde hinanden efter denne aften, så får de begge udleveret kontaktoplysninger.

Når du møder de forskellige dates, har du typisk mellem 3 og 10 minutter til at lære hver person at kende, og når du har besluttet dig, markerer du dit scorekort i overensstemmelse hermed. Når tiden er ovre er der normalt en klokke der ringer, og så går du videre til næste person.

De fleste speed dating arrangementer varer et par timer, og derefter får matchende parter besked.

Du bør være ret selektiv når du beslutter hvilket selskab du vil booke dit arrangement med, og det er en god ide at gå efter en pålidelig og veletableret dating virksomhed. Du ønsker ikke at gå til en dårligt organiseret begivenhed, så det er bedst at holde sig til folk der har gjort det før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *