Modeblogs til mænd

På Facebook og mail får vi tit spørgsmålet: Er der overhovedet nogen gode modeblogs til mænd? Og ja, det er der. I Modebevægelsen-regi findes bl.a. følgende modeblogs skrevet af mænd for mænd (først og fremmest).

Amantasticworld
Titlen siger det hele. Lækre ting til mænd: Støvler, tasker, ure. Derudover dagens outfits og inspirationsindlæg med international kant. Besøg bloggen her: Amantasticworld.

amantasticworld-modeblogs-maend

My-Pleasure.dk – Feinschmeckeri i øjenhøjde
Skribent og redaktør Nicolai Klingenbergs legeplads. Her finder du alle de tekster, der ikke lige passer ind til diverse magasiner, som Nicolai skriver for. Emnefeltet er luksus til mænd i bred forstand. Håndsyede habitter, cigarer, årgangschampagne, restaurantbesøg, dagens outfits.  Besøg bloggen her: My-Pleasure.dk

my-pleasure-modeblogs-til-maend-feature

Fashion-Fix
Klassisk modeblog for mænd. Dagens outfits og inspirationsindlæg om tendenser, bl.a. fra nationale og internationale modeshows. Derudover kan man af og til gøre et godt køb, når bloggeren bag Fashion-Fix sætter items til salg. Besøg bloggen her: Fashion-Fix. 

fashion-fix-modeblogs-maend-feature

 DesperateMakeupBlog
Jørgen arbejder som make up-artist, og passionen for mode, skønhed og kosmetik af den gode slags skinner tydeligt igennem. Derudover snapshots fra modearangementer, produktanmeldelser, lidt Lady Gaga i næ og næ. Hvis du har spørgsmål om skønhedsprodukter til mænd, så er dette bloggen for dig. Besøg her: DesperateMakeupBlog.

desperatemakeupblog-feature-modeblogs-til-meand

Comments
3 Responses to “Modeblogs til mænd”
  1. Anders Damm says:

    Manspiration.dk kan også anbefales! :)

  2. mode22mensch22 says:

    Du er da efterhånden også alle steder, Anders! :) Tak for tippet til endnu en modeblog til mænd!

  3. Carsten says:

    Compleo.dk er også værd at besøge hvis i spørger mig!

Leave A Comment