Lanvin i samarbejde med H&M

I forbindelse med vores dækning af efterårsmoden 2010 her på Modebevæglsen har vi været forbi både mainstreambrandet H&M og det noget mere eksklusive franske Lanvin. Rygterne går på nettet, at Lanvin og H&M pønser på et samarbejde. Der er båret yderligere ved til rygtebålet ved at Lanvins chefdesigners karakteristiske røst menes at kunne høres i H&M’s teaservideoer.

H&M har tidligere samarbejder med limited edition-serier fra designere som Stella McCartney, Sonia Rykiel, Jimmy og Choo.

Den er go nok: Lanvin for H&M

Opdatering 2. september — rygterne er bekræftet. Tøjet fra Lanvin & H&M skulle være at finde i 200 H&M-butikker fra og med 23. november og frem. Kreativ direktør Alber Elbaz og herretøjsdesigner Lucas Ossendrijver står for kollektionen.

Lanvin Paris, creative commons: n'b'c

Lanvin Paris, creative commons: n'b'c

Alber Elbaz har ellers tidligere udtalt, at han havde vanskeligt ved at se Lanvin indgå samarbejde med en større kædevirksomhed; nu lyder forklaringen, at målet har været at tilføje H&M Lanvins luksusæstestik snarere end at skabe a dress for less. H&M er i hvert fald overmåde stolte og glade for samarbejdet, fx udtaler H&M’s kreative rådgiver Margareta Van Den Bosch til svenske habit.se:

“Vi er meget glade over Lanvins kollektion for H&M, og det er fantastisk spændende. Lanvin lader H&M tage del af en luksuriøs fransk tradition, som også er moderne og legende. Det er en typisk Lanvin-kollektion, med den skrædderkunst, de karakteristiske udskæringer og fokus på form og detaljer på både herre- og dametøj, som er Lanvins signatur. Lanceringen i november bliver fuld af fantastiske overraskelser”.


Leave A Comment