Copenhagen Fashion Week – Dag 1

Underskønne Josephine Skriver, som også ses nedenunder i det lilla sæt, udenfor Rützou.

Underskønne Josephine Skriver, som også ses nedenunder i det lilla sæt, udenfor Rützou.

Endnu engang er modeugen over os og pludselig prydes Københavns gader af modeller, gademodefotografer, bloggere, modeelskere og andet godtfolk. Undertegnede her er selv blogger på hjemmesiden Framboise Fashion, og jeg må nok sige, at jeg fryder mig over modeugen. Goodiebags kastes i ens arme sted fra sted, og byen vrimler med tilbud, som kan tilfredsstille os hungrende modeelskere.

I dag har jeg haft fornøjelsen af at overvære Spon Diogo og Rützou modeshowene.

Spon Diogo – Copenhagen Fashion Week, august

spon-diogo-copenhagen-fashion-week-2010

Kilde: Copenhagenfashionweek.com

Spon Diogo bød på skarpe silhouetter med asymmetrisk design, hvor modellerne bar hhv. farverne sort, hvid, grå og gul. Udover dette blevder gjort stor brug af transparante materialer og silke.

Læs også: Copenhagen Fashion Week 2011.

Rützo - Copenhagen Fashion Week, august

Kilde: Copenhagenfashionweek.com

Rützou fornyede sommerstemningen med florlette materialer i blomsterprint og farverigt velour gjort en del mere råt med sorte accessories. En meget flot fremvist kollektion, der absolut ikke var skuffende.

Copenhagenfashionweek.com

Tina Haagesen — showroom

FramboiseFashion

FramboiseFashion

Efter disse fantastiske shows var jeg til Tina Haagensen showroom, hvor feminint tøj i fine farver blev vist frem. Den  farverige kappe, som I kan se her foroven, er endda fremstillet af håndlavet materiale! Dette fik mine øjne til at slå op, for her får man da noget for prisen!

Kl. 1.09, modeugens første dag
Denne fantastiske dag har resulteret i, at jeg nu, kl. 1.09 torsdag, sidder med øjenlåg så tunge som ti kopper guld og ømme fødder, nu også med vabler. Dette er kun dag et og kan ikke vente med at se de kollektioner, der skal fremvises i morgen.

/Mikaela v. Framboise Fashion

Leave A Comment