10 online dating tips for kvinder

Mange par bliver hvert år gift som resultat af online dating. Hvis du er interesseret i, eller allerede aktiv i, online dating, er der visse ting du bør vide for at gøre din erfaring mere succesrig. I den følgende artikel, vil du finde 10 online dating tips:10 online dating tips for kvinder

1. Vælg en dating hjemmeside baseret på dine behov.

Du kan vælge mellem forskellige typer af forhold for at finde en date; der er mere afslappede chatte og flirte typer, såvel som dem der er baseret på specifikke personlige egenskaber, såsom din alder, hobbyer og interesser. For eksempel, hvis du er en heste entusiast og ikke kunne forestille dig en weekend uden at ride; gå til en online service rettet mode denne gruppe af mennesker!

2. Vær ærlig og oprigtig i din profil.

Alt for mange mennesker er ikke, og prøver at lave en salgstale i stedet for at vise hvem de virkelig er og hvad de virkelig ønsker. Brug tid på at lave din profil og vær ærlig over for andre og dig selv. Du ønsker ikke at starte et nyt forhold baseret på løgne eller urigtige oplysninger, det vil kun gøre tingene sværere senere hen. 

3. Undgå seksuelle undertoner online.

Selvfølgelig, eftersom forholdet opbygges, er det dit valg hvilket niveau du vil tage det til; men når du starter dette, får det dig kun til at virker overfladisk og mere optaget af at imponere mænd og få dates, end bygge et forhold baseret på varige mekanismer.

4. Husk at du kommunikerer online.

Dit første indtryk vil ske gennem din email eller i et chatrum, så vær autentisk, ærlig og tænk over hvad du skriver!

5. Dit profilbillede bør faktisk ligne dig.

Lad være med at bruge et glamourøst portræt, hvor ikke engang din mor ville genkende dig. Hvis du ikke føler dig sikker ved at sætte billeder op; lad være, og send dem kun til folk du er interesseret i.

6. Husk altid, at dit mål er at få et rigtigt og reelt forhold med en eller anden!

Bliv ikke så fanget i en personlighed, at du skaber et virtuelt forhold, der vil blive utilfredsstillende hen ad vejen.

7. Vær respektfuld.

Husk den gyldne regel og prøv ikke at være sårende eller uhøflig mod nogen du måske ikke er interesseret i.

8. Vid at nogle af disse folk er gift.

En fjerdedel af folk der bruger online dating er gift. Hold øje med tegn på at han allerede er i et forhold, for du ønsker ikke at blive ”den anden kvinde”.

9. Udstrål selvtillid!

Vær sikker på dig selv, og du vil tiltrække mænd der kan lide selvsikre kvinder. Hvis I mødes ansigt-til-ansigt på et tidspunkt; fortsæt med at være selvsikker. En dårlig date eller et dårligt online forhold er en lærerig oplevelse, ikke en indikation af fiasko!

10. Sikkerhed først!

Brug hovedet og lige meget hvor perfekt nogen ser ud til at være online, bør du aldrig aftale at mødes eller arrangere et møde, medmindre der er nogen der ved hvor du er. Brug dine venner og sæt altid din sikkerhed foran dit hjerte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *