10 hemmeligheder til online dating succes

10 hemmeligheder til online dating succesOnline dating er en ny måde at finde venner eller måske til at finde den eneste ene. Så mange mennesker er lige nu interesseret i online dating fordi de fleste internet brugere er single og gennem internettet mødes med andre singler over hele verden. Internet dating er sikkert og bekvemt.

Denne artikel vil afsløre 10 hemmeligheder til at hjælpe dig med at blive succesrig i internetdating. Er du klar til det?

1. Kend dig selv og vid hvilken slags person du er, så du kan opbygge selvtillid.

2. Find ud af hvilken slags forhold du søger efter. Hvad enten du søger et venskab eller en penneven eller noget mere seriøst der måske kan føre til et forhold og måske ægteskab.

3. Vid hvilken personlighed du søger, så du kan finde en der er kompatibel med dig.

4. Start med at tilmelde dig en online dating side der er tilgængelig på internettet. Find ud af om dating siden dækker internationale eller kun lokale medlemmer så du kan beslutte hvilken du foretrækker.

5. Skriv en god og appellerende profil. Prøv at være ærlig og fortæl hvilken slags person du føler du er. Beskriv dine personlige sympatier og antipatier, figur og vaner, og nævn hvilken slags forhold du søger efter.Skriv om dine ønsker, og hvad du synes vil være din perfekte match eller din fantasi. For din sikkerhed, lad være med at angive private oplysninger såsom; telefonnummer, adresse, din private e-mail adresse i din profil beskrivelse. At uploade dine fotos er en vigtig ting at gøre, så du vil blive bemærket af andre singler, der vil være på udkig efter dig. Hvis det er muligt for dig, så upload din video og lyd profil, dette er et plus for din profil.

6. Start med at søge efter single medlemmer, hvis du mener du har fundet en der kan være ideel eller kompatibel med dig, tøv ikke med at vise interesse for ham/hende ved at sende et virtuelt kys osv. Skriv en e-mail til denne person og fortæl om dig selv, vis dine intentioner at du gerne vil lære personen nærmere at kende, men hold e-mail konceptet afslappet. Den bedste måde er at sende en intern e-mail der sædvanligvis leveres af dating side udbyderen, så længe du er medlem af denne hjemmeside.

7. Deltag i chatrummet, chat med andre medlemmer og chat også med de personer du finder interessante og send en intern e-mail.

8. Hvis du føler dig tryg med denne person, kan du også starte med at udveksle eksterne e-mail adresser såsom ICQ, YM, MSN Messenger-id.

9. Når disse forhold går godt kan du begynde at kontakte personen på telefonen for at finde ud af hans/hendes sociale færdigheder.

10. Når du er klar, kan du arrangere en date og mødes ansigt til ansigt, så du kan finde ud af mere om hans/hendes personlighed.

På den første date, tal om sociale ting og find afslappede emner at tale om, fordi nogle mennesker føler sig ubehageligt tilpas hvis de bliver udspurgt om deres private liv af nogen de lige har mødt.

Hvis du føler at personen er speciel, en du har søgt efter, og I respekterer, nyder og er trygge med hinandens selskab.

Du kan fortsætte med at tage næste skridt for at lære hinanden bedre at kende, der vil føre til at du og din udkårne kan opbygge et solidt forhold eller måske vil føre til ægteskab.

Du har lige fået afsløret hemmeligheder der måske kan hjælpe dig med at få succes med internetdating.

Til slut vil jeg ønske dig held og lykke på din vej mod at finde den eneste ene og få et lykkeligt liv i fremtiden. Tak for at bruge tid på at læse denne artikel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *